Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Mayıs 2011

KİM SİKER KRAL TV NİN PIRLANTADAN ÖDÜLÜNÜ!



Ödül ne için verilir?Bir kişinin veya kurum un konusunda elde ettiği başarıları için sektörüyle yada konusuyla ilişikli merci örgüt dernek vb gibi oluşumlar tarafından onore etmek motive etmek taktir göstermek vs gibi nedenlerle verilir.


Şimdi soruyorum bu geceden sonra kim siker KRAL TV ödülünü.


Geçmiş senelerde alışılagelmiş olan danışıklı dövüş olan bu ödül töreni bu yıl büyük bir kandırmaca kumpasıyla sadece halkın oylayacağı sadece sms lerle belirlenicek ve adil olacak gibi duyuruldu tüm müzikseverlere.Göya organizasyon çok farklı olacaktı,yok efendim oskar ı aratmayacak süprizler olacaktı falan filan filan.Ve milyonlarca kişinin hiç bir anlamı olmadığı halde SMS atması sağlandı.Bence bu dolandırıcılık ve haksız kazançtır.
Sezen Aksu ve öğrencileri önceden hazırlanan bir stüdyo çalışmasıyla 3-5 şarkıya playbek yaptı Sezen yeni kasetinden 2 3 şarkı attırdı bi de yersen Tarkan süprizi yapıldı.
Tarkanın ödüllerini almaya sahneye plak şirketi yöneticisi Samsun Demir çıktı hesapta tarkan yok havası yarattı son ödülüde alacağında direk sahneye geldi falan filan falan.
Tüm bu gereksiz şaklabanlıklar yapılacağına hakkı olana hakkı verilseydi herkes için daha saygıdeğer bir tören olur ve ciddiye alınırdı.
Son derece açık bir danışıklı dövüş vardı geçen yıllardan farksız olarak.Önce proje ödülü Sezen Aksu müridi Ozan Doğuluya verildi ki kategoride satış Rekorları kırmış Işın Karaca Arabesk albümü varken.Ama Sezen Aksunun nefret ettiği Işın Karaca!E sezen aksu lütfedip oraya gelmişti tabii o kadar olsundu.
Peki en iyi albüm en iyi şarkıcı vs de Demet Akalın ın tek bir ödül bile alamaması?Bazıları sever bazıları sevmez o ayrı mevzu.Ama gerçek olan şu ki Demet Akalın geçen yılın tartışmasız en çok dinlenen şarkıları heryerde çalınan en çok bahsedilen en çok klip çeken ve bir albümden bir çok hit şarkı çıkarmış bir şarkıcı.
Ama olmazdı bir defa plak şirketleri farklıydı.Ayrıca Tarkan lütfedip geceye katılmış reytingleri patlatmıştı.E haliyle ne kadar ödül varsa Tarkana vermemek ayıp olurdu.
Bu arada oskar gibi olacak denen ve bir organizasyon faciasına dönüşen gecede ki akılları sıra fark yaratmak için kullandıkları dış ses davetlilerin oturma yerlerini kapmak için birbirlerini yemesi koca salonda yer gösterici bir allahın kulu bulunmaması,ödül veren kişilerin ellerine verilen metinlerdeki sığlık ve acemilik bin tane rezaletten yalnızca bir kaçıydı.


Ama öyle demeyelim.Ödülleri gerçek altından pırlantadan sertifikalıydı.Şimdiye kadar verilmemiş,görülmemiş bir şeydi:
E peki bu kadar aşikar sahtekarlıktan sonra KİM SİKER KRALIN ÖDÜLÜNÜ!

4 yorum:

  1. Bebeğimmm yine gerçekleri çatır çatır yazmışsın ..kalemine sağlık ...bitanesin bir bir bir...

    YanıtlaSil
  2. ama butgüllüm yazmadı sanki bunları
    ir tarz değisti gibi oldu
    her yerde oyle değil mi ablam yaa
    en tuhafı playbackti ama
    komikti
    ne gerek var

    YanıtlaSil
  3. harikasınnn valllaaa......

    YanıtlaSil
  4. Gülmemek elde değil. Tarkan ve Demet Akalın denen "şey"i ancak senin gibi basit biri karşılaştırabilirdi. Madem anlamıyorsun sus.

    YanıtlaSil