Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Mayıs 2011

"KARININ AMI YOK"bölüm 2 "BİR STARIN HİKAYESİ"

Gümüşsuyundaki daire alman konsolosluğunun yan sokağında denize karşı güzelce dayanmış döşenmiş bir garsoniyerdi.Delikanlının cebi Faruk tarafından bol bol dolduruluyor günlerini marka marka giysiler almakla İstanbul un zengin semtlerinde dolanıp zenginlerin hayatını tanımakla geçiyordu.
Faruk her gece işinden çıkıp geliyor şehvetle geçirdikleri birkaç saat sonrasında evine dönüyordu.Geçen zaman içerisinde Faruk un delikanlıya olan zaafı her geçen gün katlanarak artmış ve takıntılı bir hal almıştı.Delikanlı sürekli hesap soran baskıcı sevgilisinden çok sıkılıyor ama kendisine sunduğu hayatı arkasında bırakmasıda mümkün olamayacağı için hiç bir şey belli etmeden günlerini geçiriyor bir yandanda hayalleriyle ilgili planlar ve yatırımlar yapıyordu.
Faruk un delikanlıya olan saplantısı gün geçtikçe daha şiddetlenmeye başlamıştı.Delikanlı Faruk tan gizli görüştüğü Seda dan aldığı taktikleri çok güzel yerine getiriyor Faruk un kendisine olan bu saplantısını menfaatine dönüştürmeyi başarıyordu.
Bir gün delikanlı Faruk u ,hayallerini gerçekleştirmek için hiçbir şey yapamadığını gerçektende çok güzel olan sesiyle şarkı söylemek ve herkesin tanıdığı bir şöhret olması yolundan hiç destek vermediğini ve bu şekilde yaşamaktan çok mutsuz olduğunu bu durum böyle devam edecekse ayrılıp yoluna bakması gerektiğini söyleyerek tehtid etti.
Zaafından ötürü delikanlıdan kopmayı göze alamayan Faruk o günden sonra hayli geniş olan muhiti ve parasal gücünü de delikanlının hayalleri uğruna seferber etmeye başladı.Başlangıçta delikanlının kendi çapında uygun gördüğü bir kaset yapıldı.Ancak bu konuda tecrübeleri cahil bir Anadolu gencinden farksız olan delikanlının bu kasedi hiçbir sonuç elde edemedi.Ancak parasal rahatlık tan ötürü delikanlı bu başlangıçtan ötürü çok mutlu olmuş ve ayakları yerden kesilmişti.
Gazinoların çok rövaşta olduğu ülkenin en büyük assolistlerinin her gece bir gazinoda sahne aldığı o dönemde delikanlının şimdiki adımı bu büyük 2 gazinodan birinde büyük bir assolistin kadrosunda sahneye çıkmaktı.Bu hayalle yanıp tutuşuyor Faruk a bunun gerçekleşmesi yolunda akılalmaz oyunlarla baskılar yapıyordu.O kadrolardan birisine kapak attığı taktirde afişlerde adının geçeceğini ve basında kendisinden yavaş yavaş bahsedileceğini biliyordu.
Delikanlı nın bu ısrarlı istekleri karşısında Faruk geniş muhitinden hatırlı bir takım dostları sayesinde o zamanın en büyük gazinosu olan Taksim de yine o zamanın en önemli assolistinin alt kadrosunda yer alarak afişlere adını yazdırmayı başardı.
Gazino da sahneye çıkacağı ilk gece Faruk gazinoda en önemli locayı dostlarıyla beraber kapatmış takıntı halinde bağlı olduğu Delikanlıyı izlemek için yerini almıştı.
O gün heyecandan tir tir titreyen delikanlı ileride geleceği noktayı gözünde canlandırıp sakin olmaya çalışıyor ancak başarmakta güçlük çekiyordu.
Yalnızca 5 türkü söyleyeceği sahne programı için günlerce provalar yapmış bir çok müzisyen e ve prova yaptığı stüdyoya tonlarca para harcamıştı.Bu gece onun hayallerine ulaşmasındaki en büyük adımdı ve Allah vergisi yanık sesiyle gazinoda bulunan herkesi etkilemesi kadrosunda bulunduğu assolist ve en önemlisi o zamanın kral tabir edilen gazino patronunun dikkatini çekmesinin hayatının bundan sonraki gidiştını belirleyeceğinin çok iyi farkındaydı.
Bir çok dostuyla gazinoda ki locasında heyecan içinde bekleyen Faruk sazlar tüm heybetiyle şarkıya başlayıp büyük tutkusu olan delikanlının göz alıcı yakışıklılığı ve ışığıyla sahneye ilk adımını izlerken bu tutkusunun binlerce kat dahada arttığını ve aşkına hayallerini gerçekleştirme yolunu açtığı için kendisiyle tarifsiz bir gurur duydu.
Ancak kısa bir süre sonra bu hislerinin yerini hayal kırıklığı ve tarifsiz bir nefrete bırakacağını bilmiyordu.Çünkü Kral kendisinden çok daha güçlüydü...


Devam Edecek....
Tu bi kontinyed

7 yorum:

  1. Super gidiyor. Ablam:)

    YanıtlaSil
  2. Faruk kimdir az çok tahmin ediyorum sanki :)) yazmaya devam güllüm ablam..

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten akıcı ve piyasının hala var olan gizli gerçekleri.Çok güzel gidiyor ablacım devamını bekliyor ve izliyoruz seni.

    YanıtlaSil
  4. harika ya, devamını okumak için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil
  5. GÜZEL BAŞLANGIÇ.. TWITER DE VAKİT KAYBETMEDEN BU İŞE KONSANTE OL DERIM..

    YanıtlaSil
  6. italic yazmazsan daha kolay okunacak. ne bu böyle babaannem gibi titrek titrek yazılar.

    YanıtlaSil