Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Mayıs 2011

"KARININ AMI YOK" bölüm 1 "Bir Starın Hikayesi"



86 senesinde karlı bir kış gecesi bomonti ahalisi genç bir adamın sokaktan gelen feryatlarıyla uyandı.Eski sofapalas apartmanının kapısının önünde 18-20 yaşlarında yağız bir Anadolu delikanlısı 3 tane ızbandut gibi pavyon fedaisi tarafından öldüresiye dövülüyordu.Sokak sakinlerinin polise haber vermesiyle sokağa giren polis arabasını gören 3 azılı fedayi koşarak  karanlığın içinde kayboldular.Yerde kanlar içinde yatan yakışıklı yağız deli kanlıyı polisler arabalarına atarak hastaneye yetiştirdiler.Kimse neler olduğunu tam olarak bilmiyordu.Sokaktaki dedikodu kazanına göre yağız delikanlı sofapalasın üst katında oturan o zamanın meşur travestisi sedanın sevgilisiydi sedanın pezevenkleri de oğlanı karıdan uzaklaştırmak için öldüresiye dövmüştü.Kimilerine göre de delikanlı karıyı kaçak pazarlamış bunu duyan patronlarda hakkından gelmişti.

Gel zaman git zaman aynı mahallede oturan o zamanın kuledibi batakanelerinde çalışan 2 karıdan öğrenildi ki işin iç yüzü bambaşkaydı.

Bu yağız delikanlı memleketinden meşur olma hayalleriyle istanbula gelip kendini batakanelerde bulan yüzlercesinden biriydi.Tarlabaşında zamanın meşur pavyonlarından biri olan akvaryumda türkü söylüyordu.Akvaryumun patronu Namli Kamil astığı astık kestiği kestik herkesin götünün üç buçuk attığı bir kabadayıydı.Yağız delikanlılara düşkünlüğü herkes tarafından bilinir ama kimseler korkudan konuşmaya cesaret edemezdi.

Meşur olma hayalleri içindeki bu delikanlıyıda nasıl olduysa bulmuş pavyonunda iş vermiş bir yandanda delikanlıyla işi pişirmişti.Oğlanı tarlabaşında bir eve yerleştirmiş sabahları pavyon kapandıktan sonra soluğu oğlanın evinde alıyor akşama kadar delikanlıyı her türlü fantezisine alet ediyordu.

Böyle geçen altı ay sonun da oğlan pavyonda çalışan solist karılara durumdan şikayet etmeye başlamış Kamil in kendisine maddi olarak hiçbir imkan sağlamamasından ve sık sık dayak yediğinden şikayet etmeye başlamıştı.Boylu poslu yakışıklı bir delikanlı olduğundan kimle dost hayatı yaşasa daha iyi imkanlara sahip olcağını ve sonunda kendisine kaset yapılmasını sağlayabileceğini söylüyordu.

Pavyonda derdini anlattığı karılardan biri travesti sedanın arkadaşıydı.Seda kendisi dışında bir çok karıya ve oğlanada kalantor para babası müşteriler bulmasıyla nam salmış parasına para katmış bir çöpçatandı o zamanlar.Delikanlı o günlerde Sedayla tanışmış ve Sedada oğlana Kamil den gizli zamanlarda saatlik gecelik müşteriler bulmaya başlamıştı.

Birkaç ay içinde İstanbul un kalantor Kulanparaları arasında oldukça nam salmış işleri artmış dolayısıyla bir gün Kamil in durumdan haberdar olması kaçınılmaz olmuştu.İşte bomontide öldüresiye dövüldüğü o gece Sedanın evinde bir müşterisiyle buluştuğu Kamil tarafından öğrenilincede Kamil in gönderdiği fedayiler tarafından ağzı burnu kırılmış tanınmaz hale gelmişti.

Bu hadise yağız deliknlı için bir bakıma iyi olmuştu.Kamil o günden sonra peşini bırakmış çengeli yeni bir oğlana atmıştı.Delikanlı bu zamandan sonra Sedanın evine yerleşmiş günde 3 4 kez farklı müşterilerini ağırlamaya başlamış kendisinede sedaya da iyi para kazandırır hale gelmişti.

Delikanlıyı sık sık ziyaret eden müşterilerinden biri de  Faruk tu.Faruk 40 lı yaşlarında evli ve 2 çocuğu olan oldukça zengin bir tekstil fabrikası sahibiydi.Gün geçtikçe Faruk un ziyaretleri dahada sıklaşıyor ödediği para dışında delikanlıya pahalı hediyeler kıyafetler saatlerde getirmeye başlıyordu.Bir zaman geldi ki Faruk delikanlıya tutulduğuna kesin olarak kanaat getirdi.Ona kimseyle beraber olmamasını yalnızca kendisiyle olmasını bunun karşılığında da Gümüşsuyunda bir kat tutup dayayıp düşeyeceğini kendisininde her gün gelip gideceğini ve gerekli tüm imkanları ayağına sereceğini söyledi.İşte o gün delikanlının ileride bir star olacağı hayatının dönüm noktasıydı…

Devam Edecek...

12 yorum:

  1. devamiiiii abla bekliyorum cok merak ettim:))

    YanıtlaSil
  2. Devamı heyecanla bekleniyor çok begendim..

    YanıtlaSil
  3. hemen devamı gelsinnnnn =)

    YanıtlaSil
  4. rezilsin kızım :D

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş bebeğim ..anlatımına bayıldım...

    YanıtlaSil
  6. Devamini ben de okumak isterim, yalniz cok goze batan kusurlarin giderilmesi hikayeyi okunmasi daha keyifli hale getirecektir. Dili kesinlikle elestirmiyorum fakat rakamlarin kullanilmasi olsun, gecmis zaman anlatimlarda tutarsizlik olsun ilgimi konudan cok yazima dogru kaydirdi.
    Ayrica hikayenin tamamen hayal urunu oldugunu basta belirtmenin bir getirisi yok ve hatta keske gercek kisilerden ya da olaylarfan esinlenilerek yazilmis oldugu belirtilseydi. Daha merakla okurdum. Bir "gay" fantazmadan cok Turkiye'nin hep hasiralti edilen, topluluk icinde tuh-kaka edilip gecenin tum renklerinden zevk alan iki yuzunu tum dogalliyla okudugumu bilmek beni daha cok heyecanlandirirdi.
    Umarim elestirilerimi yapici olarak alirsin. Begenmesem elestirmeye tenezzul etmezdim.
    Severek tweetlerini ve blogunu okuyorum ama blog yerine site acman gerektigini dusunuyorum. Blog devri kapanmak uzere.

    YanıtlaSil
  7. pek kıymetli kardeşim güzel yorumun için teşekkürü bir borç bilirim.Ablacım;yazım kurallarıylan ilgili eleştirine cevaben ben ayşe kulinmiyim ayol bu kadar becerebiliyorum zamanla düzelcek işallah.Gerçeklere gelince onu anlayan anlar bilen bilir bazı ibareleri kimseleri rencide etmemek için bilinçli yazdım.roman akar yolunu bulur sen gerçekmiş gibi oku.sevgilerimlen

    YanıtlaSil
  8. ay kadın harika yazmışsın. döktür döktür devamı gelsin.

    YanıtlaSil
  9. ablam yaşanmış bi hikayemi bu? ona göre okucam:)) yannız götünden başından uydurup he yaşanmış deme.neyse onu de.

    YanıtlaSil
  10. yeni bir rönesans çağı başlattın tebrikler :)

    YanıtlaSil
  11. tebrikler. merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  12. gerçekten çok güzel bir anlatımla merak uyandırıcak bir şekilde yazmışsınız çok beğendim :D

    YanıtlaSil