Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Haziran 2012

UFUNET!

Katran karasi zift ,dumanlar çıkararak tam ağzına dolmak üzereyken , kimbilir hangi ülkenin bandrolu canavar şileplerden birinin kulakları sağır eden düdüğüyle fırladı yatağından. 
Ziftin boğucu kokusu ve yüzünü haşlayan sıcaklığını hala hissedebiliyordu.Varaklı komodini üzerinde her daim duran fosfor taşlı sedef ilaç kutusunun belirli belirsiz ışığında telefonununa uzanırken eli kutuya çarptı , kutu yuvarlandı içindeki ilaçlar rabıta döşemeye saçıldı.Odanın karanlığında sol elini tekrar varaklı komodinin üzerine attı .limonj başucu lambasının düğmesini zar zor denk getirdi lamba ,başlığının üzerindeki melek figürlerinin gözlerinden ateş fışkırırcasına ışıldadı.Telefonunu buldu , zangır zangır titreyen elleriyle aceleyle tuşlara davrandı ve zar zor yazdı ama yazdı.UFUNEEEEEETTTTT 
 Gecenin sessizliğinde canavar şilebin sesini takip eden rabıta dösemenin üzerinde patlayan kutunun gürültüsüne alt kattaki odasından fırlamış olacak ki Hicaziye bir hışımla içeriye daldı. 
-noluyon kız gene ezan vakti kafayımı oynattın yüreğimemi indircen sen benim her allahın akşamı 
-çene yapmada haplarımi ver kendimi doğraycam yoksa götüne kına yakarsın sende 

Hicaziye bir yandan rabıtaların üzerine saçılmış antidepresanları toplarken bir yandan da söyleniyordu;
 -Genemi Ufunet?Bitmedi bu ufunet.Ayagına biriket baglayıp kakivercem bi aksam ön bahceden denize gorcen ananın amını.Sende kurtul bende 
-Çenen çekilsin senin karı gibi a gödelek.Ben meraklımıyım keyfimdenmi boğuluyom zindanlarda , yanıyom katran karası ziftlerde? 
-Gezmediğin doktor yutmadığın hap saçmadığın para kalmadı.Hayatı zehir ettin kendine.Canımdan ötesin sol yanımsın kahroluyom seni böyle gördükçe.Unut artık bırak hepsi geberdi hepsi geçti güneş bile her sabah yenden doğuyo sen 40 senedir geçmişle boğusuyon ne gecti eline? 
-hadi tamam git yat iyiyim ben geçti şamata yapma bide seni götürmez bu kafa! 

Hicaziye derin bir of çektikten sonra şefkat ve sevgi dolu bir ifadeyle baktı can dostuna; 
-Hadi kalk uyumassın sen daha bilmemmi ben malımı.Bendede gitti uyku muyku kalmadı.Hadi inelim asagıyada sahlep yapam ben sende ac televizyonu esra erolun tekrarına bakalim gunduz senin telasenden seyredemedimdi. 

 Saten sabahliklari ,pelus terlikleri ,baslarında oyalı tülbentleriyle 60 larına merdivendayamış iki kadın dolgun kalçalarını sallayarak bir yandanda konuşmaya devam ederek indiler yalının merdivenlerinden ,denizin üzerine kurulu salona doğru.. 
 -o hakan duruyomu kız daha orda kaç karı geldi beyenmedi madem beyenmeycen ne çıktın telovzona? 
-Kadı kızı bekliyo pezevenk heraldeysa ne bilem bende anlamadım 
-kadi kızı bunu napsın ayol ? 
-ama ne ya !!!

2 yorum:

  1. Ne zaman tamamini okuyucaz peki??? Basi itibari ile kesin okunacaklar listemde simdiden.

    YanıtlaSil
  2. Sabırsızlandım halaaaaaa :)

    YanıtlaSil